Taksationssekretariatet får ny hjemmeside

Publiceret 10-02-2023

Taksationssekretariatet har fået ny hjemmeside. Håbet er, at det nu bliver nemmere og mere intuitivt at orientere sig i sekretariatets arbejde.

Verden bevæger sig konstant. Det stiller krav til at bevæge sig med, hvis ikke man vil blive efterladt bagude. Derfor blev 2023 også året, hvor Taksationssekretariatet gik i luften med deres nye hjemmeside. Den nye hjemmeside har fået et løft både indholdsmæssigt og grafisk. Taksationssekretariatets site er gået fra at være en simpel en-sides hjemmeside til at være et dynamisk site, der er nemt at navigere rundt i.

Sekretariatschef Line Toftbjerglund Laursen forklarer tankerne bag den nye hjemmeside:

Vi har længe haft et ønske om at styrke vores kommunikation på vores hjemmeside. Målet har været at gøre viden om vores arbejde og vores processer mere tilgængeligt. Samtidig har vi ønsket at servere det på en mere appetitvækkende måde.  Det føler vi, at vi er lykkedes med nu.

Siden er bygget i samme design som andre sider, som hører ind under Trafikstyrelsen. Men med fokus på, brugernes behov.

På siden finder du, som bruger, både generel praktisk information om sekretariatet og mere dybdegående gennemgang af de forskellige sagsprocesser for sekretariatets arbejde.